unlimited after eden

Unlimited van After Eden. Of is het eerder off limits?

Ik vind goed zittend ondergoed erg belangrijk. Niets ergers dan die onderbroeken die in je naad gaan zitten, of afzakken of te strak zitten, zodat je bijna geen adem meer krijgt. Het moet niet voelbaar zijn, het liefste niet zichtbaar en mijn love handels (lees: vetkwabbels) moeten er niet overheen deinen. Best een eisenpakket voor een onderbroekje zou je zeggen, maar After Eden heeft misschien de oplossing, of juist niet?

Wat is After Eden?

After Eden is een lingeriemerk voor elke vrouw die houdt van sexy en mooie, maar comfortabele zittende lingerie. Ze hebben niet alleen bh’s in alle vormen en maten met, al dan niet bijpassende, ondergoed, maar ook badkleding zit in het assortiment. Sinds kort hebben ze de Unlimited serie toegevoegd en ik ga dat voor je testen.

Unlimited van After eden.

De Unlimited serie van After Eden is een ‘one size fits all’ lijn van ondergoed. Ze beweren dat iedereen met maat S tot XL dit kan dragen. Dat komt door de uitermate rekbare stof. Verder zitten er bijna geen naden in wat zorgt voor een goed draagcomfort en is het ideaal om onder strakke kleding te dragen. Je hebt keuze uit een string, slip of high waist slip in de kleuren: zwart, wit en poederkleurig. Ze worden per 2 geleverd en kosten €14,99. Dit moest ik proberen, want ik was er erg sceptisch over.

unlimited after eden

Unlimited of off limits?

Ik heb gekozen voor de gewone zwarte slip en de high waist zwarte slip. Toen ik ze binnen kreeg schrok ik enorm! Moest ik hier met mijn ‘Rubens’ kont in passen? Dat gaat nooit lukken, dit is voor maatje ‘bonenstaak’. Oke, ze zeggen “one size fits all” dus hop, aantrekken die hap. Tot mijn verbazing ging het makkelijk aan en zat het als gegoten. Say What?! Yep, het zit als gegoten!

after eden

Zoals je ziet heb ik er een chokotoff erbij gelegd, zodat je ziet hoe groot (of klein) het ondergoed wel niet is. Nu zul je denken: “waarom een chokotoff?”, nou, A: dat had ik in huis en B: ik heb niet voor niets die ‘Rubens’ kont hé!

Conclusie.

After Eden heeft zichzelf overtroffen met de Unlimited serie. Zeer comfortabele ondergoed dat mooi aansluit op mijn lichaam, waarbij mijn vetkwabbels niet over mijn onderbroek heen deinen. Dat het vrijwel naadloos is is een zeer fijne bijkomstigheid. Ik kan echt niets anders zeggen dan dat ik mijn perfect zittende onderbroek heb gevonden.

Bikini ja of nee?

Ook wil ik even de aandacht vestigen op de badmode van After Eden. Ze hebben niet een enorm uitgebreide collectie, maar wat ze hebben is mooi en van goede kwaliteit. Ik heb de zwarte halter bikini gekozen en het zit perfect! Hier heb ik even geen foto van gemaakt, want mijn ‘Rubens’ kont, bewaar ik (nog) liever even voor mezelf. Maar natuurlijk heb ik wel een andere foto voor je, zodat je een beeld hebt hoe hij eruit ziet.

after eden bikini

Deze Bikini is verkrijgbaar in maat 36 tot 44 en is nu in de aanbieding van €54,99 voor €27,50.

Maar, ken jij de Unlimited serie van After Eden al?
28 Reactie's
 • Mieke Weijers
  Geplaatst op 21:05h, 04 juni Beantwoorden

  Dat lijkt mij wel wat om te bestellen.
  Ik had er nog nooit van gehoord maar ik ga het opzoeken
  Mieke

 • Sherry
  Geplaatst op 22:32h, 04 juni Beantwoorden

  Nee dat kende ik niet voordat ik je blog las. Wat een mooie bikini. Ziet er goed uit.

 • Sherry
  Geplaatst op 22:32h, 04 juni Beantwoorden

  Nee dat kende ik niet voordat ik je blog las. Wat een mooie bikini. Ziet er goed uit.

 • Marijke
  Geplaatst op 23:29h, 04 juni Beantwoorden

  Bonenstaak hier. Ik zou dus serieus bang zijn dat hij te groot zou zijn ….

  • Kiki
   Geplaatst op 16:00h, 08 juni Beantwoorden

   ik denk echt dat het zal passen.

 • Caroline
  Geplaatst op 09:19h, 05 juni Beantwoorden

  Met een kleine cupmaat is het altijd lastig om mooi lingerie te vinden want vaak beginnen die pas vanaf B cup. Ik ben benieuwd of dit merk ook rekening houdt met de kleintjes onder ons 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 15:59h, 08 juni Beantwoorden

   oe, dat durf ik niet te zeggen, heb namelijk een B cup

 • rachel
  Geplaatst op 09:55h, 05 juni Beantwoorden

  ik ken het merk wel maar niet de editie ervan maar het lijkt mij ook wel heerlijk zitten 😀

 • Silkeblogs
  Geplaatst op 09:56h, 05 juni Beantwoorden

  Ik ken het merk omdat ik een tijd de social media heb gedaan voor een lingeriewinkel. Altijd mooie items!

  • Kiki
   Geplaatst op 15:58h, 08 juni Beantwoorden

   wat leuk dat je dat hebt gedaan!

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 10:59h, 05 juni Beantwoorden

  Klinkt goed zeg! Maar zitten ze niet heel erg strak? De prijs vind ik goed te doen in ieder geval: 2 voor 15,- toch?

 • Merel
  Geplaatst op 12:05h, 05 juni Beantwoorden

  Verrassend! Had niet verwacht dat zo’n one size fits all zou werken. Kende het zelf nog niet, maar hou wel van mooi en comfortabel ondergoed. Dus ga eens kijken!

  • Kiki
   Geplaatst op 15:43h, 08 juni Beantwoorden

   zeker doen, kan het echt aanraden

 • Henna
  Geplaatst op 20:57h, 05 juni Beantwoorden

  De Unlimited serie van After Eden kende ik helemaal niet. Het ziet er wel goed uit.
  Ook ik vind goed zittend ondergoed erg belangrijk, de onderbroeken van zeeman vind ik Nog steeds het allerlekkerst zitten! ?

  • Kiki
   Geplaatst op 15:42h, 08 juni Beantwoorden

   die heb ik ook altijd, maar sommige lubberen snel uit helaas

 • Frederique
  Geplaatst op 22:46h, 05 juni Beantwoorden

  Ik wist niet dat ze ook badmode hadden. De bikini die je hebt uitgekozen ziet er mooi uit! En lang leve chokotoff!

  • Kiki
   Geplaatst op 15:40h, 08 juni Beantwoorden

   hahaha, ja, inderdaad, lang leven de chokotoff 😉

 • Deborah
  Geplaatst op 11:08h, 07 juni Beantwoorden

  Nu zul je denken: “waarom een chokotoff?”, nou, A: dat had ik in huis en B: ik heb niet voor niets die ‘Rubens’ kont hé! HAHAHA geweldig!!
  Ik ken After Eden wel. Maar deze serie ken ik niet. Zo te lezen ideaal. Ik dacht eigenlijk het zelfde als jij: hoe gaat da passen? Waar ik wel benieuwd naar ben, gaat de stof uiteindelijk niet vreselijk lubberen? De prijs vind ik trouwens reuze meevallen voor twee!!

  • Kiki
   Geplaatst op 15:38h, 08 juni Beantwoorden

   hahaha, tja, beetje zelfspot is goed zal ik maar zeggen ;-). ik heb ze nu een aantal keer gewassen en ze blijven mooi. ik kan ze echt aanraden

 • Lodi
  Geplaatst op 10:44h, 22 juni Beantwoorden

  Deze serie ken ik niet, maar het merk After `Eden wel en ik vind een goed zittende onderbroek ook zo belangrijk. Ik moet er geen last van hebben. En deze lijkt me echt fijn en goede foto zo! 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 20:16h, 22 juni Beantwoorden

   zeer zeker een aanrader

   • Mirjam
    Geplaatst op 20:49h, 09 juli Beantwoorden

    Heb ze van chantelle, helaas gaan die gewoon kruipen, ga deze maar eens proberen, want als ze goed zitten, zitten ze wel lekker.

Geef een reactie