16 dingen die je nog niet van mij weet

16 dingen die je nog niet van mij weet. Van clowns tot spinnen en meer…

16 dingen die je nog niet van mij weet

Wat je nog niet weet van mij, maar wel graag wilt weten, of niet. 16 dingen die je nog niet van mij weet en meer………Maar lees snel verder:

1) ….. ik vroeger 10 jaar op volleybal heb gezeten en wij best goed waren.

Met het jeugd team waren wij 2 x achter elkaar regio kampioen. Het was een top team en we deden veel leuke dingen samen. Helaas viel het team op een gegeven moment uiteen. Meiden gingen naar een ander team of stopte ermee. Jammer, want daarna heb ik eigenlijk niets meer van ze vernomen.

2) ….. dat ik een enorme fan was van Beverly Hills 90210.

Ik had een enorme crush op Dylan (ach ja, wie natuurlijk niet?!). Laatst heb ik nog eens een aflevering gezien. Pfffff, wat vond ik er ook al weer leuk aan?

3) ….. ik Mark had geheten als ik een jongetje was.

Ach, kan er mee door. Mark was toen ter tijd natuurlijk wel een veel voorkomende jongens naam. Maar ik vind het nog steeds een leuke naam.

4) ….. mijn ouders mij bijna Xantippe hadden genoemd (argh!!!)

Wat ben ik blij dat ze gegaan zijn voor Kiki. Xantippe, wie wil er nou zo heten?! (sorry voor diegene die dus wel zo heten!)

5) ….. ik een mega dierenvriend ben!

Vroeger nam ik al alles mee naar huis, tot ongenoegen van mijn moeder. Egels, eenden, muizen noemt het maar op. Alles vond ik leuk en wilde ik heel graag houden. Maar ja, mijn moeder stond al met haar wijsvinger naar de deur, klaar.

6) ….. dat ik vroeger wandelende takken heb gehad.

Tja, wat moet je ermee zul je denken. Je kunt ze niet aaien, geen kunstjes leren etc. Ik was allergisch voor honden, katten, cavia’s, hamsters, ach, alles met een vacht eigenlijk. Maar ik wilde perse een huisdier. Tja, en wat moet je dan?! Wandelende takken dus. Totdat ze op een ochtend helemaal zwart waren en niet meer bewogen. Dat was het einde van tijdperk “de wandelende tak”.

7) ….. ik een dromertje was op de basisschool.

Ik was altijd aan het fantaseren over magische werelden. Ik kon uren voor mij uit zitten te kijken en niet door hebben wat er om mij heen afspeelde. Tot ongenoegen van sommige leraren die mij bij de les probeerde te houden. Ach, het is niet helemaal weggegaan. Soms kan ik nog voor mij uit zitten te dromen in mijn eigen wereldje.

8) ….. dat ik best een bitch kan zijn.

Ja, ik kan een bitch zijn. Ik geef het toe. Oké, niet tegen iedereen, maar (helaas wel voor hem) wel tegen mijn vriend. Hij kan mij dan wel achter het behang plakken.

9) ….. ik ook enorm eigenwijs kan zijn en vaak gelijk wil hebben.

Ook meer naar mijn vriend toe (ach, arme). Ik vraag mij bijna af waarom hij eigenlijk nog van mij houdt? 😉

10) …. ik heel erg zorgzaam ben.

Pfffff, gelukkig nog een pluspunt! Ik wil altijd voor mensen zorgen als ze ziek zijn. Als er vriendinnen problemen hebben, ben ik een luisterend oor. Ik sta altijd klaar voor andere en daar voel ik mij happy bij.

11) …. dat ik een alles tic heb.

Ik ben gek op kleding, schoenen, sieraden, make-up en verzorgingsproducten. Mijn kast puilt daarom ook uit en soms moet ik dingen wegdoen, met pijn in mijn hart, want stel je voor dat ik ze over 3 jaar weer eens een keer aan wil?!

12) …. ik als de dood ben voor spinnen!

Nee echt, ik heb een spinnenfobie. Gelukkig is het iets minder dan dat het was, maar vroeger kon ik niet eens naar een klein spinnetje kijken! Nu lukt mij dat wel, maar weghalen, ho maar!!! Vooral die dikke grote zwarte varianten….. Wauw, ik sta dan al aan de andere kant van de straat hoor!!!!!

13) …. ik clowns echt niet tof vind!

Nee, ik heb het er niet zo op. Ook niet van die figuren die je wel eens bij pretparken ziet. Bah, ze moeten mij dus ook echt niet aanraken!!! Ik vind ze eng en soms ook opdringerig.

14) …. dat ik diep water, waar ik de bodem niet zie, eng vind.

Prima als ik de bodem kan zien, maar zodra ik de bodem niet meer kan zien, wil ik terug. Stel je voor dat er een haai onder je zwemt of iets anders wat je niet kunt zien. IEUW!

15) …. Ik nog heel graag India, Nepal en de Galapagos eilanden wil zien.

Die cultuur, de omgeving, het wildlife, de natuur…… Wat moet ik nog meer zeggen?! Ach, ik wil ook nog graag naar Australië, Indonesië, Peru, Gambia, China …………….. (ik kan nog wel even doorgaan zo).

16) …. Ik op een Cruise Schip heb gewerkt.

In 2004 heb ik 3 maanden op de Queen Mary 2 gezeten. Veel gezien van de wereld (Canada, Amerika, Caribbean, Zuid-Europa, Noord-Afrika). Een enorme leuke ervaring die ik voor de rest van mij leven met mij mee draag!

 

7 Reactie's
 • Elaintje
  Geplaatst op 17:43h, 08 juni Beantwoorden

  Wat leuk om dit te lezen! Op een cruiseschip werken lijkt mij eigenlijk echt superleuk! Ook omdat je zoveel van de wereld kan zien.

  • Kiki
   Geplaatst op 18:39h, 08 juni Beantwoorden

   Dank je! Het is zeker een ervaring die ik voor altijd meeneem!

 • Estrella
  Geplaatst op 22:03h, 13 juni Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk om dit soort random feitjes te lezen! Ik heb vroeger ook wandelende takken gehad. Maar m’n moeder moest ze verschonen want dat durfde ik niet. 🙂

 • Inspiratieloos. Maar wat moet ik er aan doen? Tips and tricks!
  Geplaatst op 11:08h, 07 augustus Beantwoorden

  […] heb ik een tag overgenomen van “dingen die je nog niet van mij weet” (lees hier het artikel). Dat vond ik een leuke […]

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 11:22h, 29 april Beantwoorden

  Jeetje, je zal maar Xantippe heten zeg. Daar ben je goed afgekomen!

Geef een reactie