Propaganda: I am so shy Mr P!! Get me into the light!

abodee

Abodee.

Een tijdje geleden was ik op de voorjaarsbeurs in het Beatrix gebouw in Utrecht. Daar is ook een verdieping met de nieuwste design artikelen, gadgets en nog veel meer. Ik kwam daar Abodee tegen en ik was verkocht. Wat een te gekke spullen hebben ze daar! Allemaal leuke en originele producten van ontwerpers uit alle hoeken van de wereld.

Mijn oog viel gelijk op de Mr. P (Shy man) lampje. Dit is van het merk Propaganda.

Propaganda

Al meer dan 20 jaar proberen de Propaganda artikelen je uit de realiteit te halen terwijl je ze gebruikt. Het middel hiervoor is simpelweg: humor. En dat is te zien. Het lampje waar ik het net over had is in verschillende samenstellingen te verkrijgen. Ik heb gekozen voor de gouden man met zwarte kap. Ook heb ik er voor gekozen om er een Bow-tie bij te nemen. Dit maakt het net allemaal compleet. Ik vind hem kitsch, maar niet te (een beetje ‘over the top’). Grappig en eye-catcher zijn zeker woorden die niet mogen ontbreken bij dit design.

Mr. P shy man

“Zou jij niet verlegen worden als iedereen je P…. moest gebruiken om je aan of uit te zetten?”

Informatie over de lamp:

– Max. 15 W (220-240 V -50hz)
– Wordt geleverd zonder lamp en is niet geschikt voor buiten.
– Het materiaal is Plastic.
– Afmetingen lijf: 15,5 x 35 x 13 cm
– Afmeting kap: Doorsnede: 17 x 13,5 cm
– Afmetingen Bow Tie: 10 x 30 x 0,2 cm
– Advies verkoopprijs: €125,00
– Advies prijs Bow Tie: €6,95

Qualy:

Verder kwam ik ook de Animal Parade Spice Shakers tegen. Dit is van het merk: Qualy (Thailand).

De producten van Qualy zijn praktisch, kleurrijk én zullen je doen glimlachen. Niet alleen omdat het product er mooi uit ziet, maar meestal ook omdat het grappig is. Ze werken veel met dieren. Zo ook in deze kruidenpotjes. De ijsbeer is voor het zout (sneeuw), de dromedaris is voor peper (zand), het hert voor bv paprika (herfstbladeren) en het konijn voor groene kruiden (gras). Ik gebruik ze meer voor decoratie dan om echt te gebruiken. Gewoon omdat het kan!
animal parade

Informatie over de kruidenpotjes:

– Afmetingen: doorsnede 50 x 70 mm (per kruidenpotje)
– Advies verkoopprijs: €36,00

Let op: Abodee levert niet aan particulieren maar aan winkels. Voor een winkel in de buurt waar ze de producten verkopen kijk dan even hier! Ook staan er webshops tussen waar je de producten kunt bestellen. Mocht je er niet uitkomen en heb je vragen waar je terecht kan voor dat ene product of verkooppunt, kun je altijd contact opnemen met Abodee. Zij helpen je graag verder! Mail ze op: info@abodee.nl.

10 reacties

  1. Wat een geweldig lampje! Het is kitsch, maar dat kan soms leuk zijn. En het is inderdaad niet overdreven zoals je zegt 😉
    Wat een leuke items, ik ga eens een kijkje nemen x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *