i wish.... tag

I wish…. tag. Wensen mag, toch?!

I wish…. tag

Ik kwam laatst een leuke tag, de I wish…. tag, tegen bij Teske en die ga ik nu voor jullie invullen:

– Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Hmmmm, moeilijk. Toen ik klein was wilde ik altijd dierenarts worden. Nu? Wereld reiziger! (oke, dat is geen baan, maar dan maak ik er bij deze nu een baan van!). Landen ontdekken, steden verkennen, cultuur snuiven en het lokale eten proven. Wauw, dat is toch een topbaan?!

– Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Een mega super de luxe jacht. Met zwembad, bioscoopzaal, opbergruimte voor de jetski’s, lounge room, mega grote badkamer en een luxe slaapkamer. Met personeel off course! (oke, iets te overdreven misschien?!). Dit schip ligt dan natuurlijk wel in de Bahama’s! (dat dan weer wel).

– Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Ik ben niet zo idolaat van een celebrity. Nooit geweest trouwens. Vind ik allemaal maar overdreven. Maar als ik echt moet kiezen? Norman Reedus (aka Daryl Dixon, The Walking Dead). Waarom? Ik zou wel eens willen weten wat er in zijn hoofd omgaat tijdens dat hele apocalyps gedoe.

– Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

De middeleeuwen! En dan zou ik graag de snufjes en gadgets van nu willen meenemen (denk bijvoorbeeld aan een lippenstift, een pen, chocolade en een fotocamera). Wauw, wat zullen die raar staan te kijken! Alleen al die gezichten zou ik willen zien! Ook zou ik willen meemaken hoe het leven toen was. Maar dan wel in het koningshuis, met toch wel wat luxe. En misschien dat ik Jeanne d’Arc mag ontmoeten?! Als het niet te veel gevraagd is?!

– Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

TAART!!! Zonder twijfel! Wauw, ik ben verslaafd aan lekkere taarten. Wat zou dat ideaal zijn als ik daar onbeperkt van zou kunnen eten, zonder er dik van te worden en zonder dat het slecht is voor mijn gezondheid! Jammie, het water loopt mij al in de mond.

– Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

De angst voor spinnen! Ik ben echt als de dood voor die kleine, harige, zwarte, enge beesten. In mijn ogen zijn ze ook altijd groter dan ze in werkelijkheid zijn. Ik durf ze ook echt niet aan te raken of weg te halen. Aangezien ik alleen woon, is dat soms wel eens een probleem! “BUURMAN!”

– Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Vliegen en het weer beïnvloeden. Mijn favo comic character is dan ook ‘Storm’. Een power vrouw waar je geen ruzie mee wilt!

– Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Geen! Veel te veel rommel in mijn huis!

– Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Mijn eigen hond. Dat is het liefste, leukste en mooiste dier wat ik mij zou kunnen wensen (of is dat een beetje cliché?) Oke, oke, even serieus! Als ik echt moet kiezen: een Jaguar. Prachtige Majestic creatures. Maar ik zeg er gelijk bij dat ik vind dat wilde dieren in de natuur behoren en niet in de woonkamer van een gezin!

Ik ben erg benieuwd wat jullie antwoorden zouden zijn in deze tag!

 

2 Reactie's
 • Sas
  Geplaatst op 20:26h, 20 september Beantwoorden

  Leuke tag om te lezen. Je hebt hem leuk beantwoord 🙂 Voor spinnen ben ik juist totaal niet bang…

  • Kiki
   Geplaatst op 11:00h, 22 september Beantwoorden

   dank je wel!! Ik wil echt af van mijn spinnen fobie. Zoooo gênant om steeds de buurman te moeten roepen!

Geef een reactie