nom tag

De NOM NOM NOM tag

NomNomNom!

Ik kwam deze NOM tag tegen bij ikbenirisniet en die vond ik zo leuk dat ik hem MOEST invullen!

Nom tag:

Wat vind jij lekker dat iedereen vies vindt (en andersom)?

  • Wat ik lekker vind is appelmoes en daardoorheen, mayonaise roeren! Lekker je patatjes en een kippetje in dopen! Mijn vriend gruweld ervan als hij het ziet. Wat ik echt vies vind en wat de meeste mensen juist wel lekker vinden is: Pindakaas (die geur alleen al!!), koffie (de geur vind ik heerlijk, maar ik krijg het niet door mijn strot!!) en bier/rode wijn (WHY drink je die zooi?!).

Wat kook je het liefst (en veel te vaak)?

  • Hier kan ik maar 1 antwoord opgeven: ik kook het liefste…..NIET! Ik vind het echt een noodzakelijk kwaad, net als boodschappen doen. Het is dat het moet, maar anders………

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?

  • Oei, moeilijk. Sterrenzaken vind ik echt top! Vaak niet te betalen, maar die smaak combinaties zijn echt the bomb. En dan heb ik het nog niet over de opmaak van het bord gehad! Ware kunstwerkjes, waar ik intens van kan genieten. Maar lekkere sushi kun je mij ook wel iedere dag voorschotelen!

nom tag

 

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?

  • Op het broodje moet in ieder geval iets met truffel, lekkere romige kaas, iets van rucola en alfalfa, mooie authentieke vleeswaren en zongedroogde tomaatjes. Hoe het heet? Hmmmm, “de Kiki”! Hahahaha, lekker cliché!

Deel een handige kooktip:

  • Wil ik best doen, alleen A: ik kan echt niet koken, B: als ik kook is het zo makkelijk, dat je geen tips nodig hebt. Ik zag wel laatst een handig filmpje over het snijden van trostomaatjes: leg de tomaatjes op een bord, ander bord er bovenop en snij “tussen” de borden door. De tomaatjes zijn dan allemaal snel gesneden, zonder gedoe. Dit leek mij wel “handig”!

Wat staat er nog op je food bucket list?

  • Ik ben altijd wel in voor rare gerechten, vernieuwende smaakcombinaties en aparte producten. Zo heb ik oa een keer hersenen op (Heerlijk!) en een gefrituurd duivenhartje. Ik zou nog wel eens insecten willen eten. Ik heb al wel eens meelwormen op en een sprinkhaan, maar dat zou ik graag meer willen ontdekken. Ook gerechten met stikstof lijkt mij erg leuk om te proberen.

Zelf koken / Eten bestellen / Buiten de deur eten?

  • Wat denk je zelf na het lezen van bovenstaande? Zelf koken valt hier dus echt niet onder!!! Het is dat het moet!

Ben je ergens allergisch voor?

  • Ja, voor koken!!!! Whahaha!!

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd?

  • Ik ben dol op sushi en daar kun je mij midden in de nacht voor wakker maken. Maar voor coquilles, oesters, eendenlever, zwezerik, kreeft, langoustines, scheermesjes en dat soort shit, wil ik best mijn mooie droom ook voor opgeven! (beetje een luxe poesje volgens mij, als ik dit zo lees! Maar denk nu niet dat ik elke dag/week aan deze heerlijke producten zit hoor. Nope, helaas pindakaas, 9,5 van de 10 keer staat er bij mij ook gewoon een salade of een pastaatje op het menu en dat door mij zelf gemaakt! Want dat kan ik heus wel klaarmaken hoor!).

Wat is je favoriete toetje?

  • Toetje? Ohhhh, ik zeg het nog 1 keer! Zeg nooit, maar dan ook nooit in een restaurant: toetje!!! Mona maakt toetjes!! In een restaurant krijg je een dessert!! En waar ik echt aan verslaafd ben is geklopt eiwitschuim!!! Jammie! Doe mij maar een emmer!!!

Ik ben enorm benieuwd wat jullie zouden invullen in deze nom tag?!

39 Reactie's

Geef een reactie