lampentic

Ik heb wel een hele rare tic: een lampentic!

Rare tics?

Een wat? Ja, een lampentic! Echt waar en hier lees je er meer over.

Een Lampentic?

Vrouwen (en misschien ook wel mannen) herkennen dit wel: een schoenentic, een sieradentic, een make-uptic, een kledingtic en ga zo maar door. Je hebt dan een overvloed van die categorie in huis. Ik dus ook. En dan bedoel ik dus allemaal! Ik heb alle tics! Maar ik heb er nog 1 in het bijzonder. Een lampentic! Ik ben verzot op mooie lampen! Hangend, staand, plafond, wand of voor de tafel, het maakt mij niet uit. Ik vind ze mooi. Niet allemaal hoor! Ik houd van lampen met een twist. Een humoristische lamp, een kitsch lamp, een hyper moderne lamp, een antieke lamp, dat is waar ik van houd.

Een kleine selectie van mijn lampen:

mouse lamp seletti
Book Rest Lamp Suck UK
abodee Dit is nog maar een kleine greep uit mijn collectie.

Maar ik wilde nu een mooie moderne lamp toevoegen aan mijn collectie. Ik kwam terecht bij Meubelen-Online.nl.

Wat is Meubelen-Online.nl?

Meubelen-Online.nl is opgericht door Dick Mirck. Een ontwerper en interieuradviseur die altijd op zoek is naar mooie design artikelen en dit graag beschikbaar wilde maken voor iedere interieurliefhebber. Merken als KARE Design, Zuiver, Butik en PIT-ART zijn vertegenwoordigd in de webshop. Op zijn blog lees je meer over zijn passie, maar ook tips voor je interieur en achtergrondinformatie.

Zo kwam ik bij hem de lamp Glow tegen. En dan de heldere variant. Deze lamp heb je ook nog in de kleuren: zwart, rood en blauw. Maar die kleuren vind ik toch echt wel minder mooi.

lampentic
lampentic

Het materiaal is kunststof en de lamp heeft een afmeting van doorsnede 23 cm en hoogte 43 cm. De fitting is geschikt voor een spaarlamp (E27). Deze lamp is echt een eyecatcher. Strak, modern en eigentijds. Ik heb hem op de grond gezet naast mijn bed. Het geeft goed licht en overdag is het een mooi object. Hij is nu ook afgeprijsd van €99 naar €69! Daarnaast wordt hij gratis geleverd en kun je hem ook nog eens gratis retourneren, mocht je het toch niet mooi vinden (dit kan overigens met alle producten).

5 Reactie's

Geef een reactie