teddy bear lamp

Teddy Bear Lamp: Poor Ted may have lost his head, but will shine like a star.

Lampentic.

Veel mensen kennen dit euvel (voornamelijk vrouwen), wij hebben namelijk een arsenaal aan verschillende producten in 1 categorie. Denk bijvoorbeeld aan kleding of make-up. Tics noemen ze dat. Maar ik heb misschien wel een hele rare tic. Ik ben namelijk verslaafd aan leuke, originele en humoristische lampen. Dus ik heb een lampentic. Mijn vriend worst er helemaal gek van en het huis staat vol met rare exemplaren. Maar er is Always room for one more! In dit geval de Teddy Bear Lamp van Suck UK (suck.uk.com).

Wat is Suck UK?

Dit Engelse merk is opgericht door Sam en Jude in 1999. Na hun afstuderen aan Central St. Martins in Londen (een zeer bekende school op het gebied van ontwerpen en design), wilde ze hun krachten bundelen en werd Suck UK een feit. Met al verschillende design prijzen op zak, ontwerpen ze originele en humoristische producten van uiteenlopende materialen.

Shine a light on me!

Mijn lampen arsenaal bestaat uit een gouden hond, een staande muis, een meneer met een piemel en een lamp in een doos. Dit is nog maar een klein deel van mijn bij elkaar gesprokkelde obsessie. Maar ik heb er nooit genoeg. Nu kwam ik de uber cute lamp van Suck UK tegen, de Teddy Bear Lamp. Die MOEST toegevoegd worden aan mijn collectie! Met de nadruk op moest, want mijn vriend stribbelde hard tegen, maar een obsessie gaat verder dan men denkt en de Teddy Bear Lamp werd onderdeel van mijn familie.

teddy bear lamp

De Teddy Bear Lamp.

Die arme Teddy, hij heeft geen hoofd meer. Maar niet getreurd, he still shines like a rockstar! Zijn hoofd heeft plaatsgemaakt voor een lampenkap, dat met een gouden verf van binnen in bedekt. Daardoor shined hij nog meer als ooit van te voren! Zijn lijfje is intact gebleven en geeft de lamp een humoristische, fluffy uitstraling! Wees er wel snel bij, want deze lamp wordt niet meer gemaakt en ze hebben nog maar een beperkte voorraad! De prijs is €162,50 en op de site van Suck UK, kun je vinden waar je hem kunt kopen.

teddy bear lamp

Wat vinden jullie van zulke “gekke” lampen?

Tags:
,
41 Reactie's
 • Fleur
  Geplaatst op 12:14h, 31 oktober Beantwoorden

  Wat een grappige lamp! Ik vind het wel leuk ontworpen, maar prijzig is hij wel

  • Kiki
   Geplaatst op 13:17h, 31 oktober Beantwoorden

   dat is waar, maar hij is zooo leuk 🙂

 • tamara
  Geplaatst op 16:45h, 31 oktober Beantwoorden

  Wat een leuk idee maar 162,50 voor een lamp is een beetje te veel

  • Kiki
   Geplaatst op 11:58h, 01 november Beantwoorden

   helaas is design soms wat duurder 🙁

 • Jessica - Foodie Feest
  Geplaatst op 12:52h, 01 november Beantwoorden

  Whaha hilarisch! 😛 en wat een leuke tic, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de rest van je collectie!

  • Kiki
   Geplaatst op 13:43h, 01 november Beantwoorden

   Hahaha, ik heb nog een Mr P shy lamp (zijn piellemans is de aan en uit knop), een gouden balloon dog, een neushoorn wandlamp, een lamp in doos, een konijntje met lamp als staart, een taande muis met een lamp in zijn pootjes (van seletti). Ach, nog wel meer, maar dit zijn de leukste 😉

 • Silkeblogs
  Geplaatst op 13:10h, 01 november Beantwoorden

  Zo grappig! Ik kan originele items als deze wel smaken!

 • ineke
  Geplaatst op 20:20h, 01 november Beantwoorden

  Wat een zalig concept :o.. Wel ook mooi prijskaartje amaai :D.

  • Kiki
   Geplaatst op 18:28h, 02 november Beantwoorden

   tja, helaas is dat meestal met design zo, maar dan heb je wel wat 😉

 • Fleur
  Geplaatst op 20:21h, 01 november Beantwoorden

  Wat een schattige lamp! Ik zou echt heel erg leuk staan op de kinderkamer

  • Kiki
   Geplaatst op 18:28h, 02 november Beantwoorden

   ja he, of zouden ze daar misschien een nachtmerrie van kunnen krijgen :-O

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 07:31h, 02 november Beantwoorden

  Oh, echt geweldig! Ik voel me dan altijd net een klein kind met de Intertoys Gids voor Sinterklaas: ‘Wil ik! Wil ik!’ Ik vind deze lamp echt super.

  • Kiki
   Geplaatst op 18:27h, 02 november Beantwoorden

   nou, dat heb ik dus ook! wil ik, wil ik, wil ik en mijn vriend maar zeggen: nee. 😉

 • alexa
  Geplaatst op 09:47h, 02 november Beantwoorden

  Wauw heel duur voor een lamp waarvan de beer niet eens een hoofd heeft! Wel leuk idee 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 18:27h, 02 november Beantwoorden

   ja, helaas is design soms wat duurder, maar hij is wel geweldig 🙂

 • Amy
  Geplaatst op 10:48h, 02 november Beantwoorden

  Ik heb zelf helemaal niets met lampen (ik heb meer een schilderij tic, haha!) maar ik vind dit wel een tof ontwerp.

 • Kreanimo
  Geplaatst op 10:57h, 02 november Beantwoorden

  Ach kijk hoe grappig is die wel niet! Ik zou dat dus ook op mijn slaapkamer durven zetten of gewoon in de woonkamer!

  • Kiki
   Geplaatst op 18:25h, 02 november Beantwoorden

   het is wel een eyecatcher 🙂

 • Juliette - Strongbody.nl
  Geplaatst op 13:58h, 02 november Beantwoorden

  Hahaha wat een geweldige lamp! Ik moet ook erg lachen om je tic Kiki! Ik ben benieuwd naar je andere lampen!

  • Kiki
   Geplaatst op 18:23h, 02 november Beantwoorden

   hahaha, mijn vriend wordt gek in ieder geval van al mijn lampen 😉

 • MC Kleuver
  Geplaatst op 16:09h, 02 november Beantwoorden

  Aaaah, arm hoofd. Haha. Alsnog ziet het er heel erg schattig uit. Hoop niet dat de kids nachtmerries krijgen over onthoofdingen, haha.

  • Kiki
   Geplaatst op 18:22h, 02 november Beantwoorden

   hahaha, ik heb geen kids, maar misschien mijn hond…..?!

 • Danielle
  Geplaatst op 11:32h, 03 november Beantwoorden

  Super origineel zo’n lamp! Zou alleen zelf niet zo snel zoveel geld uitgeven aan een lamp. Vraag me dan ook gelijk af of je zoiets niet ook zelf kunt maken met een beetje creativiteit haha

  • Kiki
   Geplaatst op 12:19h, 03 november Beantwoorden

   ja, dat is waar. Maar je moet er maar net op komen 😉

 • Mieke | mieksmind
  Geplaatst op 21:21h, 05 november Beantwoorden

  Haha echt grappig, zelf zou ik het alleen niet kopen, vooral niet voor dat bedrag.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:29h, 07 november Beantwoorden

   dat kan ik wel begrijpen ja

 • Nathalie
  Geplaatst op 00:10h, 12 november Beantwoorden

  Het is niet mijn smaak haha. Maar ik ken wel iemand die dit wel zou kunnen waarderen,

 • Nadia
  Geplaatst op 08:13h, 17 november Beantwoorden

  Ik vind hem heel origineel, maar absoluut niet mijn smaak 😉 Smaken verschillen gelukkig 🙂

 • Sherry
  Geplaatst op 22:31h, 03 december Beantwoorden

  Ah wat schattig. Ik wil ook zo een lamp.

 • sherry
  Geplaatst op 22:31h, 03 december Beantwoorden

  Ah wat schattig. Ik wil ook zo een lamp.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:35h, 05 december Beantwoorden

   hij is leuk he! Ik ben er ook erg blij mee

 • Sfeer in huis halen met led verlichting, maar hoe doe je dat?
  Geplaatst op 13:30h, 27 maart Beantwoorden

  […] dat jouw interieur een stuk sfeervoller wordt. Maar hoe creëer je een stijlvol interieur met gave sfeerverlichting? Het antwoord is simpel: met led verlichting, gecombineerd met een led […]

 • Eric Kuster en Bazaaronline. Een matchmade in heaven.
  Geplaatst op 14:41h, 06 november Beantwoorden

  […] zijn we weer met mijn lampen addiction. Ik heb er weer één gevonden hoor. Ken je die poep chique huizen uit het Gooi? Zo’n […]

 • Hoe combineer je twee woonstijlen als je gaat samenwonen?
  Geplaatst op 19:08h, 09 maart Beantwoorden

  […] en nu komt het: ik dus totaal niet! Ik houd van een eclectisch interieur. Bloemmotieven, aparte lampen, roze banken, opgezette dieren, antieke pronkstukken en ga zo maar door. Alles mag door elkaar en […]

 • Bananen lamp: welkom in de collectie, Louie van Seletti!
  Geplaatst op 17:07h, 11 augustus Beantwoorden

  […] innerlijke ‘lampenaddict’ is weer (voor even dan) blij! Welkom Louie in de familie van teddyberen, neushoorns en mannen met piemels. Deze bananen lamp van Seletti is dus zeer […]

 • Loco Lama: gek en origineel design, voor crazy people?
  Geplaatst op 16:57h, 20 augustus Beantwoorden

  […] ben weg van gek, grappig en origineel design. Denk bijvoorbeeld aan een teddybeer lamp, lang potige kaarsenstandaards en een hert zonder horens, maar wel met bloemen. Je moet er denk ik […]

 • Dierenkoppen aan je muur? Of een alternatief? Yes or no?
  Geplaatst op 17:07h, 03 november Beantwoorden

  […] is trendy en leuk. Mijn huisje hangt en staat er vol van. Denk aan een neushoornlamp, apenvaas, teddyberenlamp, vogelkandelaar, hondenschilderij en echte opgezette dieren. Voor sommige gaat dit laatste wat te […]

Geef een reactie