bucketlist

De bucketlist van Kiki’s Kloset met koeienvlaai, oesters, haaien, kwark en vriendinnen!

Mijn BucketList

Tja, iedereen heeft tegenwoordig een bucketlist, dus ik kon niet achter blijven, vooral nu 2015 bijna is afgelopen en 2016 op de stoep staat! Bij een BucketList is het wel de bedoeling dat het haalbaar is! Maar ik zal er ook een paar punten bij zetten (zie onderaan), die misschien niet haalbaar zijn, maar wel een wens zijn. 

Here we go, mijn bucketlist:

1: Ik zou graag een bad willen nemen van yoghurt of kwark! Die substantie lijkt mij te gek om op mijn lichaam te voelen.

2: Oke, deze is misschien echt raar en ranzig, maar ik zou graag in een verse koeienvlaai willen gaan staan met mijn blote voeten. Dat het zo lekker tussen je tenen doorkruipt. DUS………..

3: Een taart helemaal in mijn eentje opeten! Het liefste met een lepel! Ik zal daarna kotsmisselijk zijn, maar dat neem ik maar op de koop toe!

4: Mijn eigen sieradenlijn op de markt brengen. Daar zijn al plannen voor, dus houdt mijn blog maar goed in de gaten!

5: Parachutespringen! Do i need to say more?

6: Mijn motorrijbewijs halen en motor rijden. Of een mooie chopper of een vette buikschuiver in matzwart.

7: Paardrijden op het strand! Zon in mijn gezicht, water dat opspat, haren los in de wind en gaan. Zie je het al voor je……. Zucht!

8: Het nuttigen van een exclusief diner met oa kaviaar, oesters, coquilles en zwezerik. O en dan natuurlijk lekker decadent in een super de luxe hotel overnachten met als klap op de vuurpijl: luxe ontbijt op bed!

9: Een onvergetelijke dag met al mijn vriendinnen! Dat ik kan genieten van mijn dinnies, samen lachen, eten, dansen en drinken! Tja, do i need to say more? Dacht het ook niet!

10: Een puppy aanval ondergaan! En dan het liefste van die harige bolletjes wol all over me!

11: Vrijwilligerswerk op een cheetah farm in Zuid Afrika. Oke, als dat niet kan neem ik genoegen met het voeren van maki’s in de dierentuin hoor! Ik ben snel tevreden!

12: Ken je die dubbeldekker vliegtuigen met een bar erin etc.? Daar zou ik wel eens een lange reis mee willen maken en dan natuurlijk wel first class, waar je je stoel helemaal plat kan gooien, een gordijntje voor privacy en champagne als ontbijt!

13: Zwemmen met dolfijnen (staat dat niet op de meeste lijstjes?!). Maar dan wel graag niet bij een toeristische trekpleister, maar gewoon in de open oceaan.

14: Ach, en als we dan toch bezig zijn: zwemmen met de witte haai (wel in een kooi natuurlijk!) en een walvishaai. Tja, een beetje spanning moet er ook wel tussen zitten, dacht ik zo! En there you go!

Je ziet dat mijn wensen/doelstellingen steeds hoger komen te liggen, maar ja, je moet wat te wensen hebben in het leven! We gaan nog even door:

15: Ik wil graag alle 7 wereldwonderen bewonderen!

16: Een Luxe Cruise maken over de hele wereld, met oa landen als: Antarctica, Japan, Vietnam, Australië, Fiji, Galapagos eilanden, IJsland, Zuid Amerika en Zuid Afrika.

Nou, die laatste zullen heeeeel misschien ooit waarheid worden. Maar je weet maar nooit, hopen en dromen maar!

Wie kan en wil mij helpen om een puntje van mijn lijst af te strepen?! En wat zou jouw bucket list zijn? Ik ben benieuwd!

9 Reactie's
 • Sabine
  Geplaatst op 20:49h, 29 december Beantwoorden

  Haha geweldig! Zeker de meest originele bucket list ever 😛 Ik heb er geen één trouwens. En die komt er ook niet 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 21:04h, 29 december Beantwoorden

   thanks!!! ;-P ik ga proberen om er een paar af te vinken in 2016!

  • Kiki
   Geplaatst op 21:08h, 29 december Beantwoorden

   o, btw, ik lees jouw artikelen erg graag, maar kan op de een of andere manier niet reageren 🙁 . je artikel over kerst in colombia is top! wat een feest!

 • Wieneke
  Geplaatst op 20:49h, 29 december Beantwoorden

  bucketlists zijn zo leuk! en je hebt er niet echt onmogelijke dingen op staan! Ik zeg begin maar met vinkjes maken! Natuurlijk heb ik ook een lijstje. Ik houd deze bij in plaatjes op Pinterest. Een droom is ook om mijn motorrijbewijs te halen, maar daar ga ik in 2016 ook echt mee beginnen als het sparen een beetje wil lukken. Ik ga namelijk ook al op vakantie naar Curacao en er komt een mega tattoo, dus misschien moet ik hem opschuiven naar 2017. Maar dromen mag!

  • Kiki
   Geplaatst op 21:04h, 29 december Beantwoorden

   curaçao! wauw! kan ik mee in je koffer? ;-p tattoo is voor mij al een check. rug piece is af, komt binnenkort online! en ik ga vinken in 2016!!! en sparen! ;-p kus

 • Linda
  Geplaatst op 20:54h, 29 december Beantwoorden

  Nummer 3. Noem een datum, noem je taart van verlangen en het wordt een feit. Kan die ook van mijn lijst af!!
  Liefs, Sweet Lin 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 21:01h, 29 december Beantwoorden

   joepie! jouw ricotta kwark frambozen taart was to die for! samen een lepel delen? 😉 kusssss

 • Door Opporto kan ik weer een punt van mijn bucketlist afstrepen!
  Geplaatst op 16:58h, 02 juli Beantwoorden

  […] die grote schalen vol met verschillende schaal – en schelpdieren. Die stond hoog op mijn bucketlist en door Opporto kan ik hem nu […]

 • Ode aan mijn vriendinnen, mijn BFF's, mijn schatjes!
  Geplaatst op 13:02h, 28 februari Beantwoorden

  […] ben ik blij met mijn vriendinnen! En dat is denk ik een understatement. Ik vind dat vrienden je leven verrijken! Zonder vrienden zou […]

Geef een reactie