25 food vragen tag

25 food vragen tag. Waar ben ik gek op en wat lust ik echt niet!!!

25 food vragen tag:

Tja, zo aan het begin van 2016 wil ik toch even deze 25 food vragen tag invullen. Gewoon, omdat het kan!

1) Wat is je favoriete ontbijt? Een heerlijke fruitsalade. Maar (als we op de ongezonde toer gaan), crêpes is ook oke hoor!

2) Hoe drink je je koffie? Niet! Bah! Jakkie! Smerig! Barf!

3) Wat zit er op je lievelingsbroodje? Hmmm, moeilijk. Ik vind heel veel broodjes lekker. Carpaccio, BLT, een Clubje you name it and me likie!

4) Soep of salade? Maakt niet uit. Vanavond staat toevallig salade op het menu. Maar een lekkere verse soep is ook jammie. De soep moet wel een romige soep zijn of meer een bouillon soepje. Ik houd dus echt niet van die dikke erwtensoepen waar je lepel in overeind blijft staan!

5) Wat is je favoriete kookboek? Ik heb echt heel veel kookboeken, maar koken doe ik niet! Ik heb ze voor de sier in mijn keuken liggen en soms blader ik er even in om mij te verlekkeren!

6) Nooit meer zoet of nooit meer hartig? Dan dus echt nooit meer zoet! Val ik ook nog eens af! Een win win situatie dus!

7)  Welke keuken (land) is je favoriet? Japans! Nee, toch Italiaans. Nee, wacht, Spaans! Of Frans? Nee, ik houd het bij Japans! Of……..

8) Wat is je favo foodfilm? Chef. En de docu: Sergio Herman: Fucking perfect. Wat een passie!

9) Wat is je meest ultieme guilty pleasure? Taart, taart en nog eens taart! O en had ik taart al gezegd?! En dan vooral die van mij dinnie: Sweet Lin Bakt!

10) Wie is je grootste inspiratiebron? Mijn Dinnies: Linda en Sanne. Die hebben passie voor het horecavak. Trots op jullie! (of was dat niet de bedoeling van deze vraag?)

11) Thuis koken of uit eten gaan? Hoef ik niet lang over na te denken: UIT ETEN! Jammie!

12) High end of Low profile? En weer geen lastige vraag: High end! Met mooie gerechten, fantastische smaken en originele bereidingswijzen.

13) Wat is je lievelings restaurant? Heb ik niet echt. Bij Teus in Houten is heerlijk, Karaf in Utrecht is to die for en de Burgemeester in Linschoten is werkelijk goddelijk. Maar dan hebben we de Polderkeuken in Stolwijk nog niet genoemd en Hokkaido in Huizen!

14) Boodschappen doe ik bij…: De Appie, Lidl en soms bij de Jumbo.

15) Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..: Niet op 1 hand te tellen! I love: coquilles, hersenen, kaviaar, oesters, sushi, zwezerik, steak tartaar ….. ach, te veel om op te noemen.

16) Wat is je favo cocktail? Zeer zeker de Porn star! Zoet, romig en to die for!

17) Koffie met George (Clooney) of Heston (Blumenthal)? Who the fuck is Heston Blumenthal? Mag het dan ook gewoon thee zijn? En met mijn vriend? Vind ik veel leuker!

18) Wat mag niet ontbreken in jouw keuken? Een oven en een blender. Super handig!

19) Mijn favo snack is…: Taart of als het hartig moet: lekkere olijven, spaanse worst, kaasjes. You name it!

20) Wat zit er op jouw pizza? Kaas! Of vis.

21) Wat lust je echt niet? Ik lust geen Nederlands eten! Aardappelen, erwtensoep, stamppot ed, in 1 woord: KOTS!

22) Mijn favoriete foodblog is…: Joy The Baker, Laura’s Bakery en Cookies And Cups. Ik zie ene patroon, jij?

23) Het gekste dat ik ooit gegeten heb is.. : Hersenen! Beat that bitches!

24) Wat staat er op je food bucket list? De Librije en meer sterren zaken. Maar nog een keertje naar de Burgemeester in Linschoten of het Karaf in Utrecht is ook prima hoor!

25) Ik kan niet leven zonder…: Lekker eten! Ik ben en blijf een bourgondiër!

25 food vragen tag
Neem gerust de tag over en laat maar weten wat jij zou antwoorden!

Deze 25 food vragen tag komt van teske.nl

Tags:
11 Reactie's

Geef een reactie