juice plus+

Juice Plus+ afvallen zonder veel moeite. Fabel of waarheid?

Afvallen

Ik ben al enige tijd bezig met afvallen. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar het gaat gestaag vooruit. Natuurlijk kan ik altijd wel wat extra hulp gebruiken en toen stuitte ik op Juice Plus+ Booster. Een 100% natuurlijke poeder dat je samen met water moet innemen, 15 minuten voor je maaltijd. Dit poeder zet uit in je maag, waardoor je een minder hongergevoel krijgt en dus minder zult eten. Ik ben het voor je gaan testen of dit wel echt werkt.

Wat is Juice Plus+?

In 1993 werd Juice Plus+ geïntroduceerd door oprichter Jay Martin in Tennessee, Amerika. Het Europees hoofdkantoor is gevestigd in Basel en is verantwoordelijk voor de distributie voor alle Europese landen. Juice Plus+ richt zich op de levenskwaliteit van de mens. Beter en gezonder leven is hun motto. Hoe? Door plantstoffen (fytonutrienten), vitaminen en mineralen die uit groenten en fruit komen, te verwerken in voedingssupplementen die er voor zorgen dat je een uitgebalanceerd en gezonde levensstijl krijgt.

Vitaminen en mineralen.

We hebben er vaak moeite mee om onze dagelijkse bron van vitaminen en mineralen, uit groenten en fruit, binnen te krijgen. Ik kan daar zeker over mee praten. Ik weet ook wel dat dit enorm belangrijk is voor een gezonde levensstijl, maar ja, soms schiet het er gewoon bij in. Daarom heeft Juice Plus+ de beste delen van 30 soorten fruit en groeten verwerkt in voedingssupplementen, waardoor je toch je dagelijkse voedingsstoffen binnen krijgt. Daarnaast zitten er ook antioxidanten in die ook weer belangrijk zijn voor jouw gezondheid. Let op: dit is dus niet een vervanger voor je groenten en fruit. Je moet natuurlijk nog wel je best doen om je dagelijkse hoeveelheid mineralen en vitaminen binnen te krijgen. Het is dus een aanvulling op je dagelijkse voedingsstoffen.

Juice Plus+ Complete Booster.

Omdat ik wel wat extra hulp kan gebruiken om af te vallen, ben ik de Complete Booster van Juice Plus+ gaan testen. Als dit poeder wordt vermengt met water en je het 15 minuten voor je maaltijd opdrinkt, zet dit uit in je maag en heb je minder honger, waardoor je minder eet en dus minder calorieën ed binnen krijgt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je langer vol zit en dat vetten en suikers minder goed worden opgenomen door je lichaam. De werkzame stoffen in dit product zijn onder andere: Konjac wortel (dit is het ingrediënt dat uitzet in je maag), groene thee extract (zorgt ervoor dat je vetverbranding wordt geactiveerd), Glucomannam (volg je een caloriearm dieet? Dan draagt dit ingrediënt bij tot gewichtsvermindering) en haver olie (dit zorgt ervoor dat de opname van vet wordt vertraagd en dat je dus langer een vol gevoel houdt).

juice plus +

Werkt de Complete Booster?

En dan komt nu dus de hamvraag: werkt het? Ja! Ik gebruik het voornamelijk voordat ik ga ontbijten en merk dat ik dan sneller en langer vol zit. Dus dat ik rond 11 uur minder snel naar tussendoortjes grijp. Ik neem het ook voor het avondeten in en ik merk dat ik tegen 8/9 uur niet veel zin meer heb om te snaaien. Dat vind ik echt een pluspunt! Het is de bedoeling dat je 1 zakje voor elke maaltijd neemt. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik vaak vergeet om het voor de lunch te nemen, sorry!

Conclusie Juice Plus+ Complete Booster.

Het is zeker een aanvulling op mijn voeding. Ik ben er van overtuigd dat je moet afvallen met een gedegen voedingspatroon en bewegen, maar dit is denk ik wel een extraatje om je te helpen af te vallen. Dit product is te verkrijgen via Bo Chvasta, een Juice Plus+ coach die je helpt bij je afvalproces. Daarnaast krijg je van haar een voedingsplan en krijg je toegang tot een motiverende Facebookgroep waar je lekkere recepten en tips kunt lezen van mede-afvallers/gebruikers. De Complete Booster kost €91 voor 90 zakjes (dit is goed voor 1 maand). Je kunt er ook voor kiezen om in 4 x €24,75 te betalen.

Al met al dus een fijne aanvulling op mijn afvalproces. Ik ga ervoor en hoop toch echt een keertje weer in mijn bikini te kunnen paraderen.

Kennen jullie dit merk en zouden jullie dit ook willen proberen?

Tags:
,
52 Reactie's
 • Laura
  Geplaatst op 14:57h, 25 juli Beantwoorden

  Ben benieuwd! Hoop dat het is wat je ervan verwacht!

  • Kiki
   Geplaatst op 15:32h, 25 juli Beantwoorden

   Ik gebruik het nu even en het neemt mijn hongergevoel zeker weg en dat vind ik al fijn

 • alexa
  Geplaatst op 15:05h, 25 juli Beantwoorden

  Goede aanvulling, maar je kunt ook minder eten en dan went je lichaam daar uiteindelijk ook aan? Want anders blijf je toch altijd aan die zakjes vastzitten?

  • Kiki
   Geplaatst op 15:31h, 25 juli Beantwoorden

   zeker waar. Ik ben ook van mening dat sporten en opletten op je voeding het beste zijn, maar soms heb je even een steuntje in de rug nodig 🙂

 • Monica
  Geplaatst op 17:02h, 25 juli Beantwoorden

  Lijkt me best fijn dat het je hongergevoel stilt. Vind het zelf alleen wel te duur.

 • Mariska
  Geplaatst op 18:13h, 25 juli Beantwoorden

  Ik heb dit ook een tijdje gedaan ooit … het werkt wel, maar het is niet een wondermiddel in de zin van dat het echt 1000x makkelijker is dan een andere methode. Het is wel fijn dat je minder hoeft na te denken over wat je eet etc.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:50h, 26 juli Beantwoorden

   ja, inderdaad. een wondermiddel bestaat sowieso niet, sporten en letten op je voeding is het allerbelangrijkste

 • Mieke | mieksmind
  Geplaatst op 18:40h, 25 juli Beantwoorden

  Ik geloof hier niet zo in omdat je dit niet heel je leven gaat doen. Een aanpassing in je dagelijkse leven lijkt me beter en dat dan ook volhouden ( maar dat is mijn mening 🙂 )

  • Kiki
   Geplaatst op 11:50h, 26 juli Beantwoorden

   en daar heb je helemaal gelijk in. het is voor mij op dit moment even alleen een steuntje in de rug.

 • esther
  Geplaatst op 21:53h, 25 juli Beantwoorden

  Ik ken het niet maar klinkt goed. Ik doe zelf periodiek een sapkuur om te resetten, daarna heb ik weer de juiste drive om suiker en koolhydraatarm te eten. Nu doe ik ook zo min mogelijk lactose en gluten en dat is echt fijn!

  • Kiki
   Geplaatst op 11:49h, 26 juli Beantwoorden

   een sapkuur heb ik nog nooit geprobeerd, misschien ook wel eens een keer een idee

 • Iris - Thebeautymagazine.nl
  Geplaatst op 22:44h, 25 juli Beantwoorden

  Oh wat handig! Ik ken het niet maar het is vast ideaal om wat extra af te kunnen vallen.

 • Danielle
  Geplaatst op 00:44h, 26 juli Beantwoorden

  Klinkt als een prima steuntje in de rug! Hongergevoel (en daaraan toegeven met de verkeerde dingen) is denk ik vaak de grootste valkuil bij afvallen dus als dit dat al tegengaat, alleen maar mooi toch!

  • Kiki
   Geplaatst op 11:47h, 26 juli Beantwoorden

   bij mij is dat wel in ieder geval, als ik trek heb ga ik snaaien

 • nicole orriens
  Geplaatst op 08:26h, 26 juli Beantwoorden

  Nee, ik zou dit niet proberen omdat ik dit soort producten niet zo verstandig vind eerlijk gezegd. Maar superfijn als het voor iemand goed werkt.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:47h, 26 juli Beantwoorden

   dat kan ik mij goed voorstellen. ik gebruik het ook alleen als steuntje in de rug, afvallen is voornamelijk letten op voeding en sporten 😉

 • Dhini
  Geplaatst op 10:40h, 26 juli Beantwoorden

  Nog nooit gehoord. Ik weet het niet of dit voor mij is maar Ik ben wel benieuwd naar

  • Kiki
   Geplaatst op 11:46h, 26 juli Beantwoorden

   het is ook meer een steuntje in de rug voor mij en ik was er ook benieuwd naar 🙂

 • Karlien - Polished Cats
  Geplaatst op 12:04h, 26 juli Beantwoorden

  ik kende het nog niet, maar het klinkt goed.
  Ik ben wel te spreken over dergelijke supplementen, ze helpen je toch een klein beetje.
  Ik doe hetzelfde met natuurlijke fatburners, je gaat er niet extreem mager van worden, maar ze helpen je toch een mini beetje

 • Jessica - Foodie Feest
  Geplaatst op 12:13h, 26 juli Beantwoorden

  Het lijkt me inderdaad een fijn steuntje in de rug! 🙂 Heel interessant hoe het werkt, dat het wortel ingrediënt je maag uitzet! Een soortgelijk effect bereik je trouwens ook met het eten van amandelen, die zetten ook uit je maag. Misschien is dat ook nog wat voor je als tussendoortje 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 12:40h, 26 juli Beantwoorden

   oh, dat is een fijne tip!! ga ik zeker onthouden! dank je wel!!!

 • priscilla
  Geplaatst op 12:44h, 26 juli Beantwoorden

  Meestal werken dit soort dingen wel, maar wanneer je weer normaal gaat eten komt het er weer 3x zo hard aan. Gezond eten en regelmatig bewegen werkt het beste bij mij!

 • Marjolein
  Geplaatst op 16:37h, 26 juli Beantwoorden

  Ik begrijp dat je er ondersteuning bij zoekt, wel een goed concept al helpt bij mij gewoon echt bewegen, echt gaat dan 3 keer zo snel om af te vallen

 • Chantal
  Geplaatst op 21:30h, 29 juli Beantwoorden

  Langer vol zitten is voor mij ook wel wat inderdaad. Ik ben enorm benieuwd.

 • Lindsey Beljaars
  Geplaatst op 23:19h, 29 juli Beantwoorden

  Interessant om te lezen.. het klinkt als een ideaal product, al ben ik hier zelf totaal niet mee bezig

  • Kiki
   Geplaatst op 10:23h, 01 augustus Beantwoorden

   oh, dat is heel fijn, had ik dat maar!

 • Mariëlle | Me-licious
  Geplaatst op 09:29h, 30 juli Beantwoorden

  Klinkt als een fijn product, als je wilt afvallen. Ik vraag me af hoeveel je er nu precies mee bent afgevallen?

  • Kiki
   Geplaatst op 10:22h, 01 augustus Beantwoorden

   het is in kilo’s nog niet enorm veel, maar in cm gaat het de goede kant op. 🙂 ik merk het aan mijn taille en aan mijn kleding. Dit komt natuurlijk niet alleen door dit, ook door sporten en letten op je voeding.

 • Dhini
  Geplaatst op 14:05h, 30 juli Beantwoorden

  Hopelijk werkt het dit wel! Zelf heb ik nog niet nodig

  • Kiki
   Geplaatst op 10:21h, 01 augustus Beantwoorden

   helaas heb ik het nu na mijn 35ste wel nodig als steuntje in de rug 🙁 daarvoor kon ik alles eten, helaas is dat niet meer zo

 • Patricia
  Geplaatst op 09:19h, 11 oktober Beantwoorden

  Ik denk alleen Kiki dat je er vergeet bij te vermelden dat Juice Plus niet alleen staat voor het afvallen, maar om het veranderen van je leefstijl. Dat betekent je hele eetpatroon omgooien. Groenten en fruit dus. Dat je er een ebook met eetschema bij krijgt als hulpmiddel. Heb je de recepten al geprobeerd?

 • ivonne hermes
  Geplaatst op 15:06h, 20 februari Beantwoorden

  hoi kiki
  ik weet niet of dit nog een open topic is maar ik wilde graag weten hoe het nu met je gaat?
  Ik heb gisteren wat zakjes gekocht om te testen dus ben ook heel benieuwd.

  gr ivonne

  • Kiki
   Geplaatst op 11:51h, 21 februari Beantwoorden

   omdat ik gestopt ben met roken, ben ik helaas aangekomen. Maar daarvoor heeft het zeker meegeholpen

 • Toos
  Geplaatst op 13:44h, 15 mei Beantwoorden

  Hallo Kiki, ik ben nu 2 weken bezig met de Juice Plus Booster + en merk nog geen verschil, Ik heb een spierziekte dus ik MOET mijn gewicht onder controle houden maar sinds ik in de overgang zit kom ik alleen al van ademhalen aan, er MOET 5 kilo af, wat denk jij? Stoppen of doorgaan met dit middel, groetjes Toos

  • Kiki
   Geplaatst op 16:44h, 15 mei Beantwoorden

   oe, moeilijk om te zeggen. Aan de ene kant zeg ik: baat het niet, dan schaadt het niet, maar misschien kun je beter contact opnemen met een specialist?

   succes!!

 • Roos
  Geplaatst op 20:55h, 22 mei Beantwoorden

  Als je het produkt ‘glucomanan ‘ googeld; met opneming van water zwelt het op in de maag. Maar als de poeder in je keel of slokdarm terecht komt kan het daar ook opzwellen met verstikking tot gevolg…..dus ik zou het niet durven. Ben voorstander van gezonde smoothies: lekker ,vers en gezond!!

  • Kiki
   Geplaatst op 13:52h, 24 mei Beantwoorden

   oh, dat wist ik niet. weer wat geleerd. dank je wel

 • Toos
  Geplaatst op 18:15h, 24 mei Beantwoorden

  Dankjewel Roos, ik wist dit niet… ik ga op vakantie, dus ik dacht, misschien is dit een goede ondersteuning maar ik maak deze op en dan stop ik er acuut mee, dankjewel voor de tip
  Het was ff een steuntje, maar ik kan het goed op mijn eigen manier aan
  Groetjes Toos

 • Samantha
  Geplaatst op 10:41h, 24 april Beantwoorden

  Ik heb die zakjes en die vannilla poeder maar da poeder mag da ook met water en op hoeveel weken of maanden kan je resultaat zien da je afgevallen bent

  • Kiki
   Geplaatst op 17:38h, 28 april Beantwoorden

   voor echt inhoudelijke vragen verwijs ik je door naar de site, ik heb er alleen mijn ervaringen over beschreven. Excuses voor het ongemak.

 • Van crombrugge Nicole
  Geplaatst op 12:42h, 10 september Beantwoorden

  Ik heb dit al eens gehad zou toch graag terug eens bestellen met dank Nicole

 • Van crombrugge Nicole
  Geplaatst op 20:34h, 13 september Beantwoorden

  goeden avond het zijn toch van deze zakjes he juice plus

 • Van crombrugge Nicole
  Geplaatst op 20:37h, 13 september Beantwoorden

  goedenavond vraagje kan ik dat bestellen met dank nicol

Geef een reactie