Pharmanex Tegreen

Pharmanex Tegreen: afslankwonderpil of een illusie?

Afslankwonderpil.

Ik en vele met mij willen wel een paar kilootjes kwijt. Allen is er 1 probleem: ik houd gewoon echt van lekker eten! Ik kan het soms niet weerstaan. Vooral lekkere Franse kaasjes, een goed stuk vlees met een lekker glas wijn of een gyrosje op zijn tijd is zoooo lekker. Ik ben wel aan het sporten en op mijn voeding aan het letten, maar ik kan er nog wel wat hulp bij gebruiken. Toen kwam ik “het wondermiddel” Pharmanex Tegreen tegen en ik ben het gaan testen voor jullie.

Wat is Pharmanex Tegreen?

Pharmanex Tegreen zijn voedingssupplementen met groene thee-extract. Omdat groene thee vol zit met catechinen hebben deze supplementen een hoge antioxidatieve werking. Deze antioxidanten beschermen jouw lichaam tegen vrije radicalen (deze ontstaan door bijvoorbeeld vervuiling, stress, zonnebaden en roken). Dit zijn “agressieve” stoffen die schade kunnen veroorzaken aan het lichaam. Door antioxidanten in te nemen neem je deze gevaarlijke stoffen weg. In principe krijgen wij al voldoende antioxidanten binnen via ons voedsel, maar met bijvoorbeeld superfood en groene thee verhoog je dit bestandsdeel, waardoor je je lichaam beschermt tegen die vrije radicalen.

Daarnaast zorgt groene thee ervoor dat je stofwisseling wordt verhoogt met zo’n 4%. Hierdoor verbrandt je dus meer calorieën en val je af. Is dit dus nu echt een wonderpil? Ik was benieuwd en ik ben het voor je gaan testen. 

Pharmanex Tegreen

De ingrediënten:

Groene thee bladextract (Camellia sinensis (L.) Kuntze) (69% – 250 mg/capsule), Capsule (Gelatine), Vulstof: Microkristallijne cellulose, Antiklontermiddelen (Vetzuren, Siliciumdioxide), Calcium L-ascorbaat (3,3 mg/capsule – 3,75% RI*)

*RI: Referentie-innames

(info ingrediënten van Nu Skin).

De Test:

De capsules heb ik via Angelique gekocht. Zij heeft een Facebookpagina met producten zoals de Tegreen capsules. Ik heb gelijk de 120 capsules genomen. Deze kosten €75. Je hebt ook een potje van 30 capsules en die kosten €28. Ik vond het wel vrij prijzig.

Het is de bedoeling dat je elke ochtend 1 capsule neemt op de nuchtere maag met water. Daarna kun je gewoon ontbijten. Ik merkte na een 1 uur dat ik veel naar de wc moest om te plassen. Ik heb ze 2 maanden geslikt en ik ben inderdaad afgevallen. Nu komt er een maar! Want ik ben ook gaan sporten en ben goed op mijn calorieën inname gaan letten. Ik denk dat de capsules dus eerder een aanvulling zijn op je voeding en dieet dan dat ze daadwerkelijk er voor zorgen dat je afvalt. De bijwerking van groene thee is inderdaad dat je meer naar de wc moet, dus dat betekent weer dat je vocht verliest en dat houdt dus weer in dat je afvalt. Dat is ook de reden dat groene thee vaak wordt benoemd als “afvalthee”. Maar groene thee is niet slecht voor je, dus het kan geen kwaad om dit te slikken.

Al met al moet ik heel eerlijk bekennen dat ik het vrij prijzig vind voor het resultaat dat je krijgt. Op de Facebook pagina van Angelique lees ik ook heel veel goede berichten. Veel mensen zijn erg tevreden en boeken resultaat. Dat is natuurlijk super fijn voor ze! Als dit voor hun werkt juich ik het alleen maar toe!

Hebben jullie wel eens dit soort voedingssupplementen gebruikt en wat vonden jullie ervan?

 

Tags:
,
16 Reactie's
 • Lodi
  Geplaatst op 13:28h, 16 mei Beantwoorden

  Ik ben gewichtsconsulent en heb altijd een beetje moeite met pillen, maaltijdvervangers enzo. Juist omdat ik mijn cliënten altijd vertelde dat ze simpel gezegd gewoon anders moesten gaan teen. Vaak moeten ze meer gaan eten dan ze deden en vielen dat prima af. Ik geloof hier niet in, maar fijn dat er mensen zijn die dat gevoel wel hebben. Een super goed dat je het sporten heb opgepakt.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:36h, 17 mei Beantwoorden

   sowieso is sporten en letten op je voeding het beste. 🙂

 • Dyonne Bakker
  Geplaatst op 14:48h, 16 mei Beantwoorden

  Groene thee drink ik wel vaak, maar ik zou geen afslankpil daarvan kopen denk ik. Klinkt inderdaad ook erg prijzig!

 • Kaylee
  Geplaatst op 16:38h, 16 mei Beantwoorden

  Hmm.. Ik ben hier niet zo van! Wel fijn dat ‘ie zijn werk doet!

  • Kiki
   Geplaatst op 10:35h, 17 mei Beantwoorden

   ik denk dat sporten en op je voeding letten sowieso het beste is. dit helpt er bij

 • Jamey
  Geplaatst op 07:41h, 17 mei Beantwoorden

  Ik geloof er self nooit zo in. Maar als je het met sporten combineert zal het vast iets stimuleren.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:34h, 17 mei Beantwoorden

   op je voeding letten en sporten is toch het beste. dit helpt er misschien bij

 • Mariëlle
  Geplaatst op 10:18h, 17 mei Beantwoorden

  Wat jammer dat de capsules niet het gewenste effect hebben. Zelf heb ik een tijdje aan easyslim gedaan en dit werkt echt super goed. Als je ernaast sport, zit je zo weer op je oude gewicht/maat. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon gezond gaan eten. Elk pondje gaat door het mondje.

 • nicole
  Geplaatst op 12:39h, 17 mei Beantwoorden

  Fijne review! ik geloof eigenlijk niet in dit soort producten, en het lijkt me ook niet zo’n gezonde methode om af te vallen. Zelf zou ik het daarom niet kopen.

  • Kiki
   Geplaatst op 12:44h, 17 mei Beantwoorden

   op je voeding letten en sporten is toch wel het beste

 • Amy
  Geplaatst op 15:51h, 17 mei Beantwoorden

  Voor mij zou dit waarschijnlijk niet helpen aangezien ik met kwaadaardig en hardnekkig vet zit dat helaas alleen operatief verwijderd kan worden. Ik heb dit soort producten dus nog niet geprobeerd!

 • MC Kleuver
  Geplaatst op 19:20h, 17 mei Beantwoorden

  Ik heb nooit veel gehad met voedingssuplementen. Misschien helpen ze wel degelijk, medicijnen werken toch ook? Echter slaat ook niet elk medicijn aan, dus tjaa.

  • Kiki
   Geplaatst op 16:46h, 18 mei Beantwoorden

   heb je zeker een punt. maar ik denk dat het voornamelijk bij sporten en letten op je voeding letten is

Geef een reactie